08 December 2007

Mildura (12.päev)

Mildura's nüüdseks veedetud juba 12 päeva. Kuna viinamarjapuude lehtede kitkumise töö sai tehtud, siis homme hommikul teeme caravanpargist check-out'i ja liigume edasi. Selle tähistamiseks tuleb täna pidusöök väikse makaronisalatiga :D. Mitte et siin midagi viga oleks olnud, küllaltki lõõgastav ja mugav hoopis, lihtsalt ühe etapi lõppemise tähistamiseks. Riputasin alla ka mõned huvitavamad pildid mis siin tegime.
Maastik ümber Mildura.
Ringristmikud mida läbivad ka raudteed on siinsetele teemeistritele eriliselt armsad.
Riidest varikatusega parkla kaubamaja ees.
Stiilne miniauto.
Kuna Egiptus on lähedal, siis käisime ka seal ära :D.
Kabiin Red Cliffs'i caravanpargis millises juba 11päeva oleme elanud on küll pisut kallis (2nädala rent 480$) kuid on see-eest päris mugav.
Järgmine sissekanne tuleb vast juba Mooroopnast kuhu homme suundume.

2 comments:

Anonymous said...

No tere rändurid. Väga head idee teil seda blogspot'i kasutada. Pole teile eriti kirjutada jõudnud, aga ega miskit erilist uudist ka pole, ikka sama vana eesti elu :D Lahedad pildid, just ookean on see mis mind kadedax teeb. Terviseid siis minu ja Helena poolt teile seal ja jaxu kuumuses vastupidamisex.

riholust said...

Terv. Omal ka hea meel, et kätte võtsin ja algust tegin. Niiviisi hea tükikest elamusest edasi anda. Meilimajandus on tüütum ja võtab rohkem andmemahtu kui pilte meilidega saata. Muuseas, kas oled honda nüüdseks liikuma saanud? Vastupidavust teilegi sinna equatori taha.